logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Нардепа-«слугу» Тищенка вигнали з партії після появи інформації, що він у Таїланді

26-01-2023 16:411701

Нардепа-«слугу» Тищенка вигнали з партії після появи інформації, що він у Таїланді
Фото: РБК-Україна

Народний депутат України з фракції «Слуга народу» Микола Тищенко влаштовує у Таїланді зустріч із представниками української громади.

Про це повідомляють на сторінці українського посольства.

«Посольство запрошує вас на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання паном Миколою Тищенко для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд», – йдеться у повідомленні.

Зустріч запланована на завтра, 27 січня у готелі в Бангкоку.

Після появи цієї інформації голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія анонсував позбавлення його посади і виключення з фракції та партії «Слуга народу»:

Натомість голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк повідомила, що нардепа Тищенка уже виключили з партії.

«Керуючись положеннями п.9.1.22 статті 9 Статуту Партії «Слуга народу», ухвалила рішення про виключення народного депутата Миколи Тищенка з Партії», – написала вона.

«Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни. Тому готуємо ряд кадрових рішень…», написав він.

Як відомо, нардеп Тищенко, який є також кумом голови офісу президента Андрія Єрмака, з початку повномасштабного вторгнення рф24 лютого перебував на Закарпатті. Влітку його звільнили з посади голови Закарпатської обласної організації «Слуги народу».

Як повідомляли, Президент України Володимир Зеленський увів в дію рішення РНБО від 23 січня 2023 року «Про деякі питання щодо перетину державного кордону України в умовах воєнного стану», яким посадовцям заборонили їздити за кордон із недержавною метою.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news