Для директорів львівських шкіл організували масштабне навчання в горах (ФОТО)

http://leopolis.news/post/86423/dlya-dyrektoriv-lvivskyh-shkil-organizuvaly-masshtabne-navchannya-v-gorah-foto

30/05/2023

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Аби горіли очі дітей, мають горіти очі директорів, тому вперше забрав усіх директорів шкіл зі Львова і вивіз на 4 дні в Карпати. Ще кілька місяців тому прийшла ідея організувати велике навчання для керівників шкіл у горах, аби вони могли надихнутися і перезавантажитися подалі від метушні та буденних справ. Це було щось більше ніж семінар, навчання чи тренінг, адже ми організувати справжній «Освітній форсайт». Дякую усім, хто підтримав нашу ідею і був з нами впродовж цих днів», – розповів Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львова.

Разом з Павлом Шереметою, менеджером-економістом, засновником Києво-Могилянської бізнес-школи та колишнім директором Школи управління УКУ, директори досліджували роль освіти в українському прориві, уявляли себе і свої заклади через 12 років, планували майбутнє освітніх закладів та говорили про лідерство.

Окрім інтенсивного навчання, освітян похили в гори, відвідували музеї, спілкувались біля вечірньої ватри, дивились фільми. Спільне навчання та відпочинок у таких масштабах управління освіти Львівської міської ради організувало вперше.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news