logo
02/05
01/05
30/04
29/04
26/04
25/04
2 ...

Уряд запропонував кандидатуру виконавчого директора реєстру збитків, які завдала рф

26-06-2023 20:501053

Уряд запропонував кандидатуру виконавчого директора реєстру збитків, які завдала рф
Фото: Маркіян Ключковський

Кабінет Міністрів запропонував кандидатуру Маркіяна Ключковського на посаду виконавчого директора Реєстру збитків, завданих Російською Федерацією Україні.

Відповідне розпорядження оприлюднено на Урядовому порталі.

«Погодитися з пропозицією Міністерства юстиції та запропонувати кандидатуру Ключковського Маркіяна Юрійовича на посаду виконавчого директора Реєстру збитків, завданих агресією Російської Федерації проти України», – сказано у документі.

Міністерству закордонних справ КМУ доручено невідкладно повідомити Генеральному секретарю Ради Європи про це рішення.

Маркіян Ключковський - засновник адвокатського об’єднання «Юридична фірма «Астерс», член Дорадчої ради Школи права Українського католицького університету.

Він спеціалізується на вирішенні міжнародних арбітражних і судових спорів, представляє інтереси у комерційних та інвестиційних арбітражах, міжнародних судових розглядах, здійсненні посередництва та переговорах, а також у сферах енергетики та спортивного права.

 

Здобув освіту в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Університету Пітсбурга, США, LL.M, вирішення міжнародних спорів. Має Свідоцтво адвоката. Він – член Міжнародної асоціації юристів (IBA), Асоціації правників України. Був віцепрезидентом Української Прем'єр-ліги, вищої футбольної ліги України (2018-2019), членом Палати з вирішення спорів Федерації футболу України (2014-2018). Входить до Асоціації інженерів-консультантів України, яка представляє інтереси FIDIC в Україні, а також Спортивного арбітражного суду (CAS).

 

Leopolis.news