logo
27/04
26/04
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
2 ...

Збірна України з конкуру посіла друге місце на етапі Кубка Націй у Відні

03-07-2023 13:041784

Збірна України з конкуру посіла друге місце на етапі Кубка Націй у Відні
Фото: facebook.com/esuhorses

Збірна України з конкуру посіла друге місце на етапі серії Longines EEF в австрійському Ебрайхсдорфі та вийшла до фіналу змагань.

Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України.

Українські призери: Анастасія Бондарева та Calder, Олександр Продан та Moneymaker, Аліса Данілова та Cossinelle, Микола Пилипейко та Carat.

«Відверто кажучи було складно. Як фізично, так і морально. Адже, найкращі та найсильніші команди були нашими суперниками. Ті люди, які постійно підіймаються на пʼєдестал пошани й чують овації.

Маршрут був важким. Висота була витримана, без «поблажок». Ми розуміли рівень відповідальності кожного. Ми хотіли у фінал! Потрібно ламати стереотипи, що ми слабкі у кінному спорті. Ми - сильні й ми можемо! Сьогодні всі відпрацювали не на 100, а на 1000%! Наші коні стрибали з усіх сил. Наша команда була на висоті! Найкраща! Всі, хто причетні: коноводи, тренери, вболівальники!

Нас не зламають ніякі труднощі. Нашій країні як ніколи потрібні призові місця на міжнародних аренах. Це і є нашою ціллю!», - розповів вершник Микола Пилипейко.

Також Олександр Продан та Nouvelle перемогли на маршруті висотою 145 см, CSIO3* LR class.

«Попри всі труднощі, наші юні вершники йдуть до своєї мети — Олімпійських ігор-2024 у Парижі», - наголосили в Мінмолодьспорту.

Фінал змагань відбудеться 14-17 вересня у Варшаві (Польща).

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news