logo
27/04
26/04
2 ...

У Кривому Розі російські ракети влучили у багатоповерхівку та навчальний заклад: щонайменше 1 людина загинула, багато постраждалих (ВІДЕО)

31-07-2023 10:57682

У Кривому Розі російські ракети влучили у багатоповерхівку та навчальний заклад: щонайменше 1 людина загинула, багато постраждалих (ВІДЕО)
Фото: Скріншот

Сьогодні зранку, 31 липня, російські терористи обстріляли двома ракетами Кривий Ріг. Є влучання у багатоповерхівку та навчальний заклад.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За його словами, одна ракета влучила в чотириповерхову будівлю навчального закладу. Під завалами ймовірно є люди. Працюють рятувальники та поліція.

«Друга ракета зруйнувала секцію з 4 по 9 поверхи житлового будинку. Виникла пожежа. Станом на 10:15 одна людина загинула, за медичною допомогою звернулося 10 мешканців», - розповів Ігор Клименко.

На жахливий терористичний акт відреагував президент України Володимир Зеленський.

«Ранок понеділка. Регіони України під обстрілами окупантів, які продовжують тероризувати мирні міста і людей. Кривий Ріг, Херсон. Влучання в житлові будинки, навчальний корпус університету, перехрестя. На жаль, є загиблі й поранені. Під завалами можуть бути люди. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких через російський терор», - зазначив глава держави.

Він наголосив, що вже провів розмови з МВС та СБУ. За словами Зеленського ситуацію тримають на контролі заступник  керівника Офісу Президента з питань регіональної політики Олексій Кулеба та голова ОВА.

Зараз триває рятувально-пошукова операція. Надзвичайники гасять вогонь та розбирають завалами. Під завалами ще можуть бути люди.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news