logo
27/04
26/04
2 ...

Знайди Скарби Глинян: оголошено старт конкурсу на сценарій квесту або легенди

31-08-2023 20:44479

Знайди Скарби Глинян: оголошено старт конкурсу на сценарій квесту або легенди
Фото: ілюстративне

БО «Фонд Розвитку Глинян» разом з КЗ ЛОР «Історико-краєзнавчий музей» (відділом ткацтва та килимарства у м.Глиняни), за підтримки Українського культурного фонду, оголошує про старт КОНКУРСУ «Скарби Глинян» – написання сценарію квесту або легенди (переказу, казки, балади), пов’язаних із культурою та історією м. Глиняни.

Про це повідомляє «Громадський простір».

Коротка інформація про Конкурс:

Метою конкурсу є поглиблене вивчення історичної та культурної спадщини Глинян та Глинянської ТГ, її популяризація, у т.ч. і за межами територіальної громади, розширення існуючих та створення нових туристичних маршрутів, велодоріжок, дослідницьких ініціатив, тощо.

Конкурс триває до «15» вересня 2023 р.

У Конкурсі беруть участь діти молодшого шкільного віку (з допомогою батьків) та школярі 5-11 класів загальноосвітніх закладів Глинянської ТГ.

Під час оцінювання робіт враховуватиметься розкриття історичної та культурної складової, ореол походження, спогад старожилів, вірувань, епосу, інформації з літератури, періодичних видань, енциклопедичних джерел, Internet, архівних установ, відео та аудіоматеріали тощо. Звертається увага на відображення місцевих назв, говірок, діалектів.

Роботи оформлюються у письмовому вигляді (формат Word, кегель 12, шрифт Times New Roman), мова написання – українська або у вигляді аудіо-відео-інформації, зокрема самостійно змонтованих роликів. Вказується особиста інформація учасника та джерела інформації (при посиланні на текст з мережі Internet, АКТИВНЕ посилання є обов’язковим).

Роботи слід направити конкурсній комісії у термін до 23.00 години «15» вересня 2023р. включно, на дві наступні E-mail адреси: glynyany.treasures@gmail.com та mail@glynjany.org.ua. Подані конкурсні роботи учасникам конкурсу не повертаються.

До роботи повинен бути вкладений супровідний лист, з чітко зазначеною інформацією: прізвище, ім’я та по батькові, вік учасника, повна назва місця навчання, клас, повна поштова адреса проживання з поштовим індексом, контактні телефони, e-mail, адреси сторінок у соціальних мережах (якщо є).

Додаткову інформацію щодо конкурсу можна отримати у директора БО «Фонд розвитку Глинян» Олега Гураля за тел. 0676736468 або через E-mail: o.hural@gmail.com.

Переможців буде оголошено на WEB-ресурсах організаторів, шкіл, органів управління ТГ та зацікавлених WEB порталах.

Організатори конкурсу нагороджують переможців спеціальними сертифікатами та цінними подарунками.

УМОВИ КОНКУРСУ

1.  Вибери свій варіант для конкурсу:

·      Написання детального сценарію квесту «СКАРБИ ГЛИНЯН»;

·      Написання легенди, історії, розповіді, бувальщини, тощо… про Глиняни;

2.  Вибери варіант презентації своєї розробки:

·      У текстовому варіанті (Word,12,Times New Roman);

·      У вигляді відеофільму (.mp4);

·      Як  якісна театральна розповідь у аудіо форматі .mp.3;

·      У вигляді малюнку (-ів), карикатур, тощо…;

·      У іншому форматі (напиши, у якому)

3.  Готову розробку надішли на два Е-mail: glynyany.treasures@gmail.com та mail@glynjany.org.ua

4. Підпишись на сторінки проєкту в соціальних мережах: 

https://www.facebook.com/glynyany.treasures/

https://www.instagram.com/glynyany.treasures/

 Участю в цьому конкурсі Конкурсанти без претензій на авторські права підтверджують право БО «Фонд Розвитку Глинян» використовувати безоплатно та на власний розсуд всі документи та інформацію (результати досліджень) наданої конкурсної роботи.

Конкурсанти використовують всі можливі засоби для популяризації Проєкту «Скарби Глинян».

Leopolis.news