logo
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

У Шевченківському гаю відбудеться благодійний концерт-дійство «Пісні Українського Лісу»

05-09-2023 15:43823

У Шевченківському гаю відбудеться благодійний концерт-дійство «Пісні Українського Лісу»

Львівський скансен спільно з гуртом KURBASY організовує благодійний концерт-дійство «Пісні Українського Лісу».

Запрошують до Гаю 17 вересня о 19:00 аби спільно зібрати кошти на мобільну турель під кулемет Browning M2 роті «Гонор» легендарного батальйону «Вовки Да Вінчі».

Дослухайтеся до пісень українського лісу: саме цього вечора і саме для вас він звучатиме ствердно і ніжно, містично і переможно, а ще - допомагатиме українському війську. Дійство, що об'єднує стихії і традиції, запрошує слухачів у етнографічну мандрівку.

У неділю, 17 вересня, голоси учасниць відомого львівського гурту КУРБАСИ у супроводі оригінальних музичних інструментів переплітатимуться з шелестінням дерев та вітру у Львівському скансені. Атмосферу концерту просто неба у Гаю доповнюватиме гра світла і тіней.

Пісні Українського Лісу у Гаю - це творчий проєкт, що має благодійну мету: усі зібрані кошти з концерту підуть на мобільну турель під кулемет Browning M2 роті “Гонор” легендарного батальйону «Вовки Да Вінчі».

«Пісні Українського Лісу» - діалоги двох актрис Театру імені Леся Курбаса та співачок гурту КУРБАСИ - Наталії Рибки-Пархоменко та Марії Онещак. Програма почала створюватися під час карантину, навесні 2020 року, в одному з лісів Львівської області, а в 2022-23 рр вже мандрувала Європою з метою підтримки України у її визвольній боротьбі.

Захід відбудеться о 19:00 у Музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького (вул.Чернеча гора, 1). Вартість квитків від 1000 грн.

Leopolis.news