logo
27/04
26/04
2 ...

У ЛОВА представники туристичної галузі обмірковували плани на наступний рік

28-09-2023 10:062124

У ЛОВА представники туристичної галузі обмірковували плани на наступний рік
Фото: Михайла Шишки

У середу, 27 вересня, у День туризму, в просторій залі №412 Львівської ОВА відбулась робоча зустріч представників туристичних структур області та науковців, які за специфікою своєї наукової діяльності мають стосунок до туризму, щоб обумовити проблематику, плани, ідеї та й загалом поговорити про те, чим сьогодні, образно кажучи, живе туризм Львівщини. 

Розпочався захід із виступу т.в.о. начальника Управління туризму і курортів ЛОВА Тараса Лозинського. У своїй доповіді він привітав присутніх у залі із Днем туризму, бажаючи усім добра, злагоди і, звичайно, миру.

Також промовець доповів чим займалося Управління упродовж 2023 року, навівши конкретні цифри досягнень в галузі туризму, та які відображають туристичну ситуацію в області, зосередивши увагу присутніх на таких важливих заходах, як реабілітація військових в обласних центрах, робота із вимушено переселеними громадянами та їх розміщення в санаторіях області, гуманітарна допомога ВПО та військовим, забезпечення їх продовольчими товарами тощо. 

Потім учасники заходу, розділившись на чотири групи, обумовлювали та виголошували власні пропозиції щодо туристичної діяльності в умовах воєнного стану, говорили про ключові зовнішні та внутрішні проблеми галузі, з якими стикається турист, як кінцевий споживач послуг, та з якими стикаються суб’єкти господарювання, дотичні до сфери туризму, курортів, рекреації.

На завершальному етапі робочої зустрічі, було проведено аналіз туристичної галузі Львівщини за формулою SWOT – strengths (сильні сторони), weaknesses (слабкі місця), opportunities (можливості), threats (загрози).

Михайло ШИШКА, журналіст, спеціально для Leopolis.news