logo
26/04
2 ...

Для молодих людей Львівщини влаштували реабілітаційний вишкіл у горах (ФОТО)

28-09-2023 17:292346

Для молодих людей Львівщини влаштували реабілітаційний вишкіл у горах (ФОТО)
Фото: Львівська ОВА

Триденний захід мав на меті психологічне відновлення, інформаційно-просвітницьке виховання та підтримку здорового способу життя.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Нещодавно для молодих людей Львівщини влаштували волонтерсько- реабілітаційний вишкіл «Розгрузка».

Перший день подорожі розпочався з поїздки до міста Яремче, де учасники зупинились біля місцевого водоспаду, частина навіть занурилась у джерельну воду Чемегівського каньйону. Після прибуття до Карпатського національного природного парку, учасники відразу розклали намети та отримали інструктаж щодо походу на Говерлу, а також важливих правил безпеки. 

«Вже наступного дня розпочався найцікавіший етап подорожі. Зробивши розминку, група вирушила на висоту 2 061 метр, дорогою милувались красою лісів, полонин та панорамою, яка постійно відкривалась перед ними. Натхненні та вражені, спускались до бази табору, підтримуюче один одного, адже, як говорив гід: «Спуск складніший, ніж підйом». Ввечері, біля багаття, учасники поділилися своїми враженнями та емоціями від походу», – розповідають організатори заходу. 

Вишкіл провели організація «Твій вибір життя» разом з Благодійною організацією  «Центр духовної та психологічної реабілітації, соціальної адаптації «Галицький» та Громадською організацією «Дорога». Захід відбувся у межах конкурсу молодіжних проєктів обласної програми «Молодь Львівщини», яку реалізує управління молоді та спорту Львівської ОВА. 

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news