logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Зеленський закликав світових лідерів підтримати ізраїльтян, які постраждали від терористів

11-10-2023 14:022586

Зеленський закликав світових лідерів підтримати ізраїльтян, які постраждали від терористів

Президент України Володимир Зеленський перед початком зустрічей у Брюсселі, де він бере участь у черговому засіданні «Рамштайн», закликав лідерів країн світу відвідати Ізраїль та підтримати людей, які постраждали від терористичних атак.

Як повідомляє Офіс президента, перед початком зустрічей у штаб-квартирі Північноатлантичного альянсу разом із Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом поспілкувався з представниками ЗМІ.

Зеленський повідомив, що під час зустрічей порушуватиме питання щодо посилення української ППО, надання далекобійної зброї та артилерії.

За його словами, будуть сигнали від України щодо ситуації в Ізраїлі.

«Я пам’ятаю перші дні повномасштабної війни. Це почалося з терористичних ударів з боку Білорусі, потім пішла російська армія. Це була найбільша трагедія для нас. Так багато загиблих людей, так багато смертей. І було дуже важливо не залишитися наодинці. Це може допомогти врятувати твою націю, людей, врятувати життя. Тому мої рекомендації лідерам – поїхати до Ізраїлю й підтримати людей. Я не кажу зараз про жодні інституції. Просто підтримати людей, які постраждали від терористичних атак, які гинуть», – наголосив Зеленський.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news