logo
02/05
01/05
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
2 ...

Чергова нагорода львівської поетеси Вікторії Бондаренко

15-10-2023 11:581688

Чергова нагорода львівської поетеси Вікторії Бондаренко

Членкиня Національної спілки письменників України, Всеукраїнського об’єднання «Письменники Бойківщини», поетеса і композитор зі Львова Вікторія Бондаренко здобула чергову престижну нагороду – Диплом лауреата першого ступеня Всеукраїнського літературного конкурсу CrossWorld у номінації «Авторська поезія». Таке творче змагання проводилося за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

На конкурсі Вікторія Бондаренко прочитала три власні вірші різної тематики: «Моя земля», «Літо» і дитячий «Котик кличе кицю». Мистецьке авторське декламування поезії, чим тонко передала глибокий їх зміст, не залишили байдужими професійне журі.

Варто зазначити, що Вікторія Бондаренко бере активну участь у Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях і конкурсах, у тому числі співаної поезії та завойовує почесні нагороди.

Із мистецького конкурсу «Слава Україні», який не так давно проводився під патронатом Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури та інформаційної політики України, Вікторія Бондаренко повернулася із спеціальною медаллю та статуеткою. 

«Усі свої творчі здобутки і як письменниці, і як виконавиці пісень на власні вірші, – сказала Вікторія Бондаренко, – я присвячую єдиній і найголовнішій своїй та меті мого народу – перемозі над ненависним московським ворогом, який зазіхнув на нашу миролюбну Україну».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news