logo
01/05
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
2 ...

У Домі Франка відбудеться перформанс «Вихід з тіні»

17-10-2023 21:081603

У Домі Франка відбудеться перформанс «Вихід з тіні»
Фото: ЛОР

21 жовтня у Домі Франка відбудеться перформанс «Вихід з тіні», створений у співпраці з художником Віктором Проданчуком та режисеркою Яною Титаренко.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

«Кого ви бачите у тіні, а хто виходить за її межі?

«Вихід з тіні» – це подорож у світ українських художників, що захопили світ своїм талантом і геніяльністю. Вистава присвячена їхньому творчому зростанню, натхненню та пристрасті. Митці, попри перешкоди, гоніння, зневагу, створили незабутні шедеври, при тому ніколи не забували про своє коріння та ідентичність», - кажуть організатори.

Місце, де водночас зберуться світові генії різних часів: Малевич, Бурлюк, Рєпін, Ворхол, Дровняк, Архипенко, Гніздовський та багато інших постатей. Вони оживуть серед захопливих візуальних ефектів, умілої акторської гри та живої музики, щоб утвердити дух українського мистецтва та довести, що навіть у найтемніші часи божа іскра не згасає.

Над цією виставою працювала команда експертів та професіоналів зі Львова та Харкова.

Початок о 18:00.

Віктор Проданчук – український митець, реставратор, художник, скульптор, різьбяр та коваль. Брав активну участь у реставрації Успенського собору Києво-Печерської лаври та Михайлівського Золотоверхого собору. Зараз займається скульптурою, графікою, експериментує з різноманітними техніками та матеріалами, такими як бронза, скло, шамот, дерево, гальванопластика та мідь.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news