logo
02/05
01/05
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
2 ...

Хамерман Знищує Віруси: гурт-феномен повертається до Львова з унікальним шоу

25-10-2023 21:081085

Хамерман Знищує Віруси: гурт-феномен повертається до Львова з унікальним шоу

У Львові відбудеться подія, що обіцяє стати однією з центральних цієї осені. Гурт «Хамерман Знищує Віруси», відомий своєю епатажністю та творчою експериментальністю, виступить для своїх прихильників у !FESTrepublic 5 листопада о 19:00.

Про це повідомили організатори VINIL Concert agency.

Гурт «Хамерман Знищує Віруси» відомий як «найадекватніший гурт України». Вони дійсно дивують своїми гротескними та провокативними піснями, які супроводжуються неймовірною візуальною провокацією. Гурт вражає своєю різноманітністю, а під час одного концерту шанувальники можуть почути музику у виконанні струнного квартету, хору, рок-гурту та навіть під звичайну «мінусовку».

Однак це не все, що робить їх унікальними. Їхні костюми завжди прикрашають концертну сцену. Від восьминогів, що стають головними уборами, до макетів мавзолеїв та інших неймовірних образів – гурт завжди готовий дивувати своїх прихильників.

«Хамерман Знищує Віруси» вже багато років дивує своєю активністю та творчістю. Гурт був заснований у 1996 році Володимиром Пахолюком та Альбертом (Олегом) Цукренко. Вони неодноразово виступали на різних музичних і артфестивалях, а також створили свою рок-оперу «Трояндовий бутон», в якій взяли участь видатні музиканти і співаки, такі як Олександр Піпа, Даніелла Заюшкіна та Андрій Перебийніс.

У 2016 році гурт відзначив своє 20-річчя концертом з китайським хором «Дін Дон». Також вони були кураторами виставки сучасного мистецтва на ГОГОЛЬFEST 2016, де вони представили свої власні художні роботи та роботи інших митців. У 2018 році гурт створив «ХЗВ All Stars Band», до якого увійшли найкращі джазові, фанк та клезмер музиканти України. Колектив виступав на великих фестивалях, включаючи Koktebel Jazz Festival.

Навіть у 2020 році, коли світ охопила пандемія коронавірусу, «Хамерман Знищує Віруси» не залишилися поза увагою, запустивши шоу-проект «ХЗВ-гараж» на своєму YouTube-каналі.

«Гурт «Хамерман Знищує Віруси» готується вчергове здивувати свою аудиторію. Яку ж візуальну та музичну подорож вони приготували на цей раз, можна буде побачити та почути вже 5 листопада о 19:00 на !FESTrepublic. Не пропустіть цей надзвичайний виступ!» – кличуть на подію організатори VINIL Concert agency.

5.11 / 19:00 – !FESTrepublic

Квитки за посиланням: https://bitly.ws/UcjC

Leopolis.news