logo
27/04
26/04
2 ...

Інформаційний ресурс «Старосамбірщина туристична» запрошує любителів мандрів краєвидами Прикарпаття

07-11-2023 10:59973

Інформаційний ресурс «Старосамбірщина туристична» запрошує любителів мандрів краєвидами Прикарпаття

Запрацював актуальний на сьогодні інформаційний ресурс «Сатросамбірщина туристична». Розробив проект та його реалізує  відділ культури, молоді, спорту та туризму Старосамбірської міської ради.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

За словами начальника відділ культури, молоді, спорту та туризму Старосамбірської міської ради Ігоря Піха, нинішня Старосамбірщина – це край надзвичайно мальовничих куточків природи, багатий унікальними краєвидами гір, пам’ятками давньої архітектури, сивої  історії, мистецтва, археології.

Важливо зазначити, що туристи, які відвідають Старосамбірщину, ознайомляться із бойківським стилем життя, побутом, національними традиціями жителів гірського краю. Крім цього, вони зможуть відчути містичну силу Спаського каменя і пам’ятки древньої духовної культури галичан, яким є Лаврівський монастир Св. Онуфрія.

І не тільки це. Любителі мандрів потраплять в неповторну атмосферу Верхньодністровських Бескидів, мальовничих колиб. Надовго запам’ятають смак наїдків – бульваників та голубців. А на незабутню згадку про мандрівку Сатросамбірщиною зможуть власноруч виготовити сувенір.

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news

Фото ілюстративне