logo
26/04
25/04
2 ...

У Львові проведуть шкільну «Формулу 1»

17-10-2019 15:591837

У Львові проведуть шкільну «Формулу 1»
Фото: ЛМР

Стартувала реєстрація на Львівський обласний STEM чемпіонат автоперегонів F1 (Формула 1), який відбудеться 14 грудня у Львові. Конкурс спільно з Львівською міською радою організовує Школа Дружня до Дитини.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Школа є єдиним в Україні партнером світового проекту з Великобританії, який розроблений за STEAM технологією. Команда, яка братиме участь у перегонах, має складатися з учителя та 3−5 учнів віком від 6 до 14 років.

Чемпіонат «Формула 1» — це перегони машинок, які діти мають виготовити з підручних матеріалів. Зокрема, команда має розробити модель машинки, яка може подолати визначену відстань за якомога менший час. Основне завданням чемпіонату — надихнути учнів використовувати ІТ для ознайомлення з фізикою, аеродинамікою, дизайном, виробництвом, брендингом, графікою, спонсорством, маркетингом, лідерською / командною роботою, медіа-навичками та фінансовою стратегією та застосовувати їх на практиці.

«Цей конкурс був започаткований у Великобританії 15 років тому, і зараз він представлений у 44 країнах світу. Україна до нього долучається вперше, а «Школа Дружня до Дитини» є єдиним представником цього конкурсу-чемпіонату в Україні.

У конкурсі будуть переможці, для яких передбачено призи, однак для нас найголовніше, щоб перемогла дружба. Прагнемо залучити якомога більше дійте до цього конкурсу, щоб вони побачили наскільки важливою є інженерна думка і як можна реалізуватися в цьому напрямку.

Leopolis.news