logo
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

Наталія Бучинська дасть у Львові додатковий концерт

24-11-2023 18:42708

Наталія Бучинська дасть у Львові додатковий концерт

Народна артистка України, співачка Наталія Бучинська виступить у Львові із великою сольною програмою у Львівській національній опері вже 5 грудня.

На численні прохання та у зв’язку з великим ажіотажем серед прихильників української музики та таланту артистки, організатори VINIL Concert agency оголосили про додатковий концерт о 16:30.

У цей вечір Наталія Бучинська представить програму під назвою «Жоржини», яка готує спеціально для жінок і всіх, хто цінує красу та музику. У своєму зверненні до глядачів, артистка наголошує: «Кожна українка – це прекрасна квітка. Чи це маленька дівчинка, чи мати, чий син боронить рідний край, чи бабуся, котра веде холодним ранком внука у садок, – саме вони і є тими чудовими українськими квітами – жоржинами».

https://youtu.be/DMRIrB_m7ls?si=ahW1PYMY97fc5jEu

Програма вечора буде різноманітною та включатиме сердечну лірику, відкоректована війною, адже лінія жіночої долі є оберегом героїчної історії України. Також у цей вечір звучатимуть запальні танцювальні композиції та українські народні пісні, які торкнуться до душі кожного присутнього.

«Концертна програма «Жоржини» – це живий звук, несподіванки, сюрпризи та дві години прекрасної української пісні! Ви варті того, щоб почути краще, своє, миле серцю і душі, а також поспівати з улюбленою Народною артисткою України Наталією Бучинською», – запрошують на подію організатори VINIL Concert agency.

5 грудня / 16:30 (додатковий), 19:00 – Львівська національна опера

Квитки 16:30:https://lviv.karabas.com/ua/nataliya-buchinska-6/order/
Квитки 19:00: https://lviv.karabas.com/ua/nataliya-buchinska-4/order/

Leopolis.news