logo
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

У Старосамбірській школі мистецтв відкрили оновлений кабінет музико-теоретичних дисциплін

27-11-2023 18:02606

У Старосамбірській школі мистецтв відкрили оновлений кабінет музико-теоретичних дисциплін
Фото: ЛОВА

Днями у  Старосамбірській школі мистецтв відкрили оновлений кабінет музично-драматичних дисциплін у межах однойменного проєкту Львівської ОВА. 

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Завдяки такому проєкту кабінет відремонтували, а також придбали інтерактивну дошку, електронне фортепіано, активну акустичну систему, мікшерний пульт, стіл, стільці, парти.

«У темні часи важливим є дарувати світло дітям, адже саме вони – це майбутнє Держави! Сильне, непереможне, талановите! Зі своїми традиціями та унікальною культурою. А я вірю в те, що Україна буде вільною, розвинутою, стійкою європейською Державою. Хочу щиро привітати директора школи, учнів та усіх жителів громади зі створенням сучасного кабінету музично-теоретичних дисциплін, а також з таким гарним ювілеєм – 60-річчям від часу заснування школи. Бажаю розвитку інтелектуальних і творчих здібностей підростаючого покоління, почуття патріотизму та любові до рідного краю, та поваги до народних звичаїв, духовних та  культурних надбань», – зазначила директорка департаменту культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк.

Додамо, що цьогоріч школа відзначає 60-річчя своєї діяльності. З цієї нагоди, а також за високий професіоналізм і вагомий внесок у розвиток музично обдарованої молоді, Ірина Гаврилюк вручила колективу школи подяку від департаменту.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news