logo
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

Львівська філармонія запрошує на вечір вражень від «Віртуозів Львова»

29-11-2023 14:29609

Львівська філармонія запрошує на вечір вражень від «Віртуозів Львова»

30 листопада о 19:00 Львівська національна філармонія запрошує на вечір вражень від Академічного камерного оркестру «Віртуозів Львова»!

Про це повідомляє Львівська національна філармонія.

Візитівкою оркестру впродовж років є програми, серед творів яких кожен знайде музику, що відгукнеться теплом у душі. На цей раз програма акцентує на поєднанні звучання камерного оркестру з органом. Солюватиме знана львівська органістка – Олена Мацелюх. Диригуватиме – Юрій Скрипник.

Концерт для органа, литавр і струнного оркестру Франсіса Пуленка, який розпочне вечір, був задуманий, як віртуозний діалог тембрів монументального органа та вишуканого звучання струнних. Діалог продовжить Інтермеццо для струнних італійського композитора Пʼєтро Масканьї, яке стало одним з кращих номерів опери «Сільська честь». Завершить концерт музика, яка після років забуття змогла віднайти своїх виконавців та слухачів – Концерт для органу з оркестром Йозефа Райнбергера.

«В час, коли музика стала вседоступною, коли аби почути усю палітру оркестру достатньо просто увімкнути потрібний запис, найцінніше, що може нам дарувати присутність в концертній залі – це враження. Саме їх ми отримуємо, коли спільно з іншими слухачами переживаємо музичні твори, саме їх ми даруємо, коли запрошуємо відвідати близьких разом з нами концерт», – запрошують у філармонії.

Детальніше дізнатись про концерт, а також придбати квитки можна за посиланням.

Leopolis.news