logo
27/04
26/04
25/04
2 ...

Оприлюднено фото і відео з місця ліквідації Киви

11-12-2023 12:10712

Оприлюднено фото і відео з місця ліквідації Киви
Фото: УНІАН

Джерела в Службі безпеки України поділились фото та відео з місця ліквідації зрадника Іллі Киви, до якої спецслужба готувалася тривалий час.

Про це повідомляє «Українська правда» та УНІАН із посиланням на джерела в спецслужбі.

Тіло злочинця Киви лежить на снігу, а біля нього – видніються плями крові.

Окремо на ексклюзивному відео видно спостережний пункт, де на зрадника очікувало заслужене покарання. До речі, саме недалеко від цього місця Кива часто знімав свої численні антиукраїнські відео, зазначає джерело.

Розкрито деталі ліквідації Іллі Киви / фото джерела УНІАН

Як зазначає джерело, Кива був однією з пріоритетних цілей, його «вели» давно, вивчали до деталей маршрути пересування, розпорядок дня та звички. Попри серйозну охорону, СБУ ліквідувала його під Москвою.

«Це сигнал усім зрадникам та військовим злочинцям, якій перейшли на сторону ворога. Памʼятайте - Росія вас не захистить. Як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть - це єдина перспектива, яка чекає ворогів України», – наголосив співрозмовник видання.

Як повідомлялося, колишнього народного депутата України від забороненої політичної партії ОПЗЖ Іллю Киву знайшли мертвим у Підмосков'ї вчора, 6 грудня.

Також повідомлялося, що Іллю Киву вбили в Московській області під час прогулянки. На його тілі є два кульових поранення, поруч знайшли дві пістолетні гільзи.

Нагадаємо, у січні 2022 року Кива залишив територію Україну. Після початку повномасштабної війни оселився у Москві, у квітні повідомив про намір просити політичного притулку у росії.

У листопаді 2023 року український суд заочно засудив екснардепа до 14 років у справі про державну зраду.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news