logo
01/05
30/04
29/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

Заступник голови Нацполіції, у дружини якого знайшли паспорт рф, подав у відставку

19-12-2023 13:20804

Заступник голови Нацполіції, у дружини якого знайшли паспорт рф, подав у відставку
Фото: Дмитро Тишлек

Заступник голови Нацполіції Дмитро Тишлек, у якого журналісти знайшли ймовірні зв’язки з росією, написав рапорт про звільнення.

Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на пресслужбу Нацполіції та Департамент комунікації МВС у коментарі.

Як зазначається, Тишлек подав рапорт «за власним бажанням» і міністр внутрішніх справ Ігор Клименко вже підписав наказ про звільнення Тишлека з посади заступника голови Нацполіції. 

У коментарі виданню «РБК-Україна» Дмитро Тишлек пояснив свій вчинок: «Я прийняв рішення написати рапорт про звільнення з посади заступника голови Нацполіції за власним бажанням. Подав на підпис керівництву. Також чекаю на результати розслідування ДБР, яке, нагадаю, було розпочато саме за моєю заявою, і перевірки НАЗК». 

Нагадаємо, що 15 грудня стало відомо, що заступник голови Нацполіції Дмитро Тишлек повернувся до виконання своїх обов'язків, оскільки службова перевірка не знайшла підстав для його звільнення.

Раніше видання Bihus.Info оприлюднило розслідування, що дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека станом на літо 2023 року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угрупування.

Натомість Тишлек після опублікованого розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news