logo
26/04
2 ...

Кафедра терапевтичної стоматології, пародонтології та стоматології ЛНМУ відзначила своє 40-річчя

05-01-2024 08:49564

Кафедра терапевтичної стоматології, пародонтології та стоматології ЛНМУ відзначила своє 40-річчя
Фото: відділ комунікації і промоції ЛНМУ ім. Данила Галицького

29 грудня 2023 року відбувся круглий стіл, присвячений 40-річчю заснування кафедри терапевтичної стоматології, пародонтології та стоматології факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького (завідувач – доцент Тарас Пупін).

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

З вітальними словами до присутніх звернулися поважні гості – виконувач обов’язків  ректора ЛНМУ імені Данила Галицького, доктор медичних наук Орест Чемерис, проректор з післядипломної освіти Орест Січкоріз, декан факультету післядипломної освіти Лідія Мінько, завідувач кафедри хірургічної і ортопедичної стоматології ФПДО, професор Юрій Вовк, завідувач кафедри ортодонтії, професор Наталія Чухрай, доцент кафедри ортодонтії Тетяна Лисак, директор Стоматологічного медичного центру, доцент Володимир Шибінський.

Під час заходу виступили завідувач кафедри терапевтичної стоматології, пародонтології та стоматології, доцент Тарас Пупін, співробітники кафедри та гості. У режимі онлайн присутніх привітав перший завідувач кафедри, заслужений професор ЛНМУ імені Данила Галицького, , академік УАН, заслужений лікар України Тарас Заболотний.

Доповідачі висвітлили основні віхи історії створення і розвитку кафедри, поділились науковими та професійними досягненнями кафедри, яка на сьогодні є визнаним осередком післядипломної підготовки фахівців-стоматологів. Значна кількість науковців залучені до міжнародної співпраці, що відкриває широкі перспективи для подальшого розвитку й удосконалення, щоб бути невід’ємною частиною європейського співтовариства. У виступах було також підкреслено важливість волонтерської діяльності колективу кафедри, спрямованої на підтримку боротьби за незалежність та свободу нашої Держави у цей складний час.

Leopolis.news