logo
01/05
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
2 ...

Експозиція Музею Романа Шухевича доступна онлайн

15-01-2024 20:59707

Експозиція Музею Романа Шухевича доступна онлайн

Уся експозиція Музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича доступна кожному ОНЛАЙН.

У будь-якому куточку світу. 3D-тур музеєм Шухевича в межах проєкту Музей у 3D створили фахівці Skeiron у 2021 році, повідомив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

«Можна знищити стіни музею, але не сам музей. Саме так, це – про Музей генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича на Білогорщі, який у новорічну ніч ворог зруйнував фізично.

Поки з міркувань безпеки всі експонати надалі перебувають у сховищі, оглянути повну експозицію можна за посиланням і на сайті Львівського історичного музею, у розділі Музею Шухевича», – розповів Юрій Холод.

За його словами, минулого тижня разом із дирекцією музею, працівниками і фахівцями Skeiron відбулося обговорення можливості створення повноцінного Віртуального музею з аудіогідом та проекцією екстерʼєру.

«Маємо й інші ідеї щодо ще активнішої популяризації постаті Головнокомандувача УПА та наших музейних установ області. Абсолютно впевнений, що фізично музей Шухевича буде відновлено», - підкреслив Юрій Холод та закликав усіх, хто має ідеї щодо популяризації постаті Романа Шухевича, ділитися ними в коментарях під дописом.

Leopolis.news