logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

У Міноборони пояснили, чому Умєров не прибув особисто на відкриття Коаліції артилерії

18-01-2024 14:29568

У Міноборони пояснили, чому Умєров не прибув особисто на відкриття Коаліції артилерії
Фото: Міноборони

На відкритті Коаліції артилерії у Парижі 18 січня 2024 року від Міністерства оборони України представлена українська делегація на чолі з заступником Міністра Іваном Гаврилюком.

 Про це повідомляє Міністерство оборони України

«Про участь Міністра оборони було заздалегідь повідомлено, що візит може бути перенесений через те, що вчора Міністр оборони брав участь у Ставці Верховного Головнокомандувача», – відзначили у МОУ. 

Як зазначається, участь у заході з відкриття Коаліції артилерії Міністр оборони бере дистанційно через відеозвʼязок. Також зараз команди українського та французького міністерств працюють над новою датою візиту. 

«Дефіцит боєприпасів та снарядний голод – це надзвичайно актуальна проблема, з якою зараз стикаються наші Збройні Сили. Нам потрібно разом знайти спосіб вирішити цю проблему. Збільшення артилерійських можливостей України підвищить нашу безпеку. Нашу спільну безпеку. Це дасть нам набагато більше можливостей для стійкого прогресу на полі бою. І це наблизить нашу перемогу», – сказав міністр оборони України Рустем Умєров на відкритті Коаліції артилерії в Парижі.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news