logo
27/04
26/04
2 ...

У Добромильській ТГ завершилися змагання за програмою «Пліч-о-пліч»

29-03-2024 10:13535

У Добромильській ТГ завершилися змагання за програмою «Пліч-о-пліч»
Фото: з відкритих джерел

На спортивній базі школи с. Нове місто Добромильської ТГ Самбірського району завершилися останні змагання зі спортивного орієнтування та черлідингу серед учнівської молоді навчальних закладів громади.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

Такі змагання останнього етапу проводилися в рамках Всеукраїнського загальнонаціонального проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". Головне їхнє гасло – «Разом переможемо». За призи зі спортивного орієнтування та черлідингу боролися п’ять команд навчальних закладів середньої освіти.

За словами організаторів, це був дуже емоційний день не лише для учнівських команд, які не бажали поступитися одна одній, але насамперед для педагогів фізичного виховання, географії і, звісно, для директорів шкіл. Вони вболівали і підтримували своїх вихованців.

У спортивному орієнтування перемогу здобули господарі – команді школи Нового міста, а з черлідингу не було рівних учням с. П’ятниця.

Команди-переможці та призери нагороджені кубками і дипломами. Учасники змагання щиро вдячні ЗСУ за можливість спокійно займатися улюбленими видами спорту. 

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news