logo
27/04
26/04
2 ...

Львівська міська рада оголосила конкурс на придбання житла для сім’ї Тіткова на 4 млн грн

29-03-2024 13:15186

Львівська міська рада оголосила конкурс на придбання житла для сім’ї Тіткова на 4 млн грн
Фото: dim.ria

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради оголошує конкурс на придбання житла для сім’ї Тіткова Г.М. на виконання рішення суду.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Зокрема, планується придбати чотири квартири на загальну суму – 4 021 135, 50 гривень.

Лот 1 – однокімнатна квартира загальною площею не менше 28 кв. м, очікувана вартість 762 300,00 гривень.

Лот 2 –  однокімнатна квартира загальною площею не менше 28 кв. м, очікувана вартість 762 300,00 гривень.

Лот 3 – двокімнатна квартира загальною площею не менше 44 кв. м, вартість квартири не повинна перевищувати 1 120 157,50 гривень.

Лот 4 – трикімнатна квартира загальною площею не менше 56 кв. м, вартість квартири не повинна перевищувати 1 376 375,00 гривень.

Усі квартири мають бути в придатному для проживання стані, обладнані внутрішньоквартирними інженерними мережами, у квартирах мають бути встановлені вікна, вхідні двері, міжкімнатні двері, покриття підлоги, сантехнічні прилади, опалення, прилади обліку, виконано фінішне оздоблення стін. Придбані на вторинному ринку, або у новозбудованих житлових будинках, прийнятих в експлуатацію. Витрати, пов'язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов'язкових платежів) проводяться за кошти учасника та враховуються ним під час визначення вартості житла. Квартири повинні знаходитися на території Львівської міської територіальної громади. Закупівля фінансується цільовими (державними) коштами. Термін передачі квартири – 2024 рік.

На конкурсні пропозиції мають право подавати усі зацікавлені особи у визначений строк, після чого замовником проводиться їх вивчення, розгляд і оцінка. З-поміж поданих та не відхилених пропозицій замовником визначається переможець конкурсу. Про результати конкурсу та визначеного переможця замовник повідомляє письмово усіх учасників, що подали пропозиції. Учасникам конкурсу дозволяється подавати конкурсні пропозиції як до предмета конкурсу в цілому, так і на його частину –  окремий лот (лоти).

Місце та спосіб надання конкурсних пропозицій: м. Львів, вул. Лесі Українки, 5, другий поверх; особисто. Строк: 02.04.2024 року, до 12:00 год.

Ольга КОЦУПЕЙ, для Leopolis.news