logo
04/05
03/05
2 ...

Очільник Львівського ветуніверситету зустрівся зі студентами факультету економіки та менеджменту

25-04-2024 14:07126

Очільник Львівського ветуніверситету зустрівся зі студентами факультету економіки та менеджменту
Фото: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицього

24 квітня 2024 року виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак зустрівся зі здобувачами вищої освіти факультету економіки та менеджменту.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

У процесі спілкування з чисельною аудиторією студентської молоді очільник Університету зосередився на нагальних та актуальних питаннях, зокрема торкнувся соціально-побутових аспектів життя студентської молоді. Зокрема, повідомив про облаштування у гуртожитку № 3 студентського коворкінг-центру для розширення зони спілкування та діяльності студентського самоврядування, а також анонсував відкриття найближчим часом закладу громадського харчування на території одного з корпусів.

Також виконувач обов’язків ректора Університету закликав здобувачів бути активними у культурно-просвітницькому та спортивному житті Університету, заохотив висловлювати свої пропозиції й ініціативи з метою ефективнішої організації діяльності закладу вищої освіти.

Декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак підтримав розвиток громадських ініціатив серед студентської молоді факультету, наголосив на важливості активної участі студентства у наукових проєктах, соціокультурних заходах Університету.

Leopolis.news