logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Директор ЦТДЮГ вирішив звільнитись через «нерозуміння управлінських методів керівників освітою Львова»

03-02-2020 08:423150

Директор ЦТДЮГ вирішив звільнитись через «нерозуміння управлінських методів керівників освітою Львова»

Директор Центру творчості дітей та юнацтва Галичини Олег Кузик написав заяву на звільнення.

Про це він написав на своїй сторінці у «Facebook»,додавши відповідну заяву.

«Я, Кузик Олег Євгенович, директор Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, кандидат педагогічних наук, Відмінник освіти України.

Вже 17 років волею долі мені випало керувати одним з найбільших в Західному регіоні закладом позашкільної освіти – ЦТДЮГ. Погулянка – це велика родина однодумців, творчих особистостей, сотень тисяч дітей і молоді, які за 35 років діяльності закладу у цьому мальовничому куточку Львова здобували додаткову освіту, розвивали свої вміння і таланти.
Для мене особисто, Центр творчості Галичини – це моє життя, радість і професійна зрілість.
Чи добре і правильно мені вдавалося керувати цим неординарним закладом позашкільної освіти м.Львова всі ці роки - скажуть люди і час.
Однак приходить час, що необхідно йти далі. За 17 років праці «зростаєшся зі стінами»; співпрацівники стають не підлеглими, а друзями; перестаєш реагувати на дрібниці, які колись були важливими і т.д. Разом з тим, я зміг реалізувати себе як керівник, набути колосального особистого професійного досвіду, сформувати колектив однодумців», – написав він.

Олег Кузик у самій заяві пояснив своє рішення так: «У зв'язку з нерозумінням управлінськиїх методів керівників освітою м. Львова...».

 

Leopolis.news