logo

Спроба передбачення | Блог Юрія Кмітя

15-06-2020 09:1628635

Спроба передбачення | Блог Юрія Кмітя
Фото: соцмережі

Останні яскраві події навколо вручення підозри Генеральним Прокурором України Іриною Венедиктовою експрезиденту України Петру Порошенку  не тільки привернули увагу всіх світових та українських медіа, але стали також «джерелом» росту рейтингу БПП та особисто Петра Порошенка. З численних виступів діючого президента зрозуміло, що це робиться за його згоди, і що він  на сьогодні «дружити» із Петром Олексійовичем на благо країни наміру немає.

В Україні завжди співчували переслідуваним та ув’язненим. Напевно в нашій генетичній пам’яті, яка записувалася  в умовах неволі, втрати держави та численних окупації зашифровано співчуття до опозиції, «партизанів-лісових братів», до  тих, хто у неволі через політичні переконання.

Ми ж так довго не мали своєї повноцінної держави, постійно боролися із чужою владою. Тому ми і підтримували Віктора Ющенка, визволяли із неволі  Юрія Луценка,Юлію Тимошенко, Надію Савченко. Прикладів вдалої політичної кар’єри зроблених на емоціях співчуття та жалості безліч.

І це ефективно працює!Хто знав Марусю Звіробій  до часу випуску знаменитого провокативного відеоролика «про тролінг чи погрози» президенту?

У мене складається враження, що Володимир Зеленський  свідомо чи несвідомо працює над поверненням Петра Порошенка до влади. Можливо бути  в союзі із політично сильним Петром Порошенко – це і є виграшна стратегія діючого президента?!. 

ЮРІЙ КМІТЬ, директор українсько-польської правничої спілки «Лексія консалт»