logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Колективу Львівської обласної прокуратури офіційно представили нового керівника (ФОТО)

14-09-2020 19:302983

Колективу Львівської обласної прокуратури офіційно представили нового керівника (ФОТО)

У понеділок, 14 вересня, перший заступник Генерального прокурора Роман Говда представив нового керівника Львівської обласної прокуратури – Антона Войтенка.

 

Як інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури, Роман Говда привітав колектив із успішним проходженням атестації та початком функціонування обласної прокуратури, зазначивши, що успіх реформи залежить від кожного прокурора. 

«На цей час впроваджується стратегія розвитку вцілому, розробляється ефективна модель діяльності органів прокуратури. Сподіваюсь, що колектив Львівської прокуратури підтримає на цьому шляху нового керівника, який за час служби зарекомендував себе як фаховий, професійний організатор, який вміє працювати на результат»,  – додав Роман Говда.

 Антон Войтенко подякував за довіру та запевнив, що докладе всіх зусиль, щоб якісно виконувати службові обов’язки та поставлені завдання.  

Довідково: Антон Борисович Войтенко народився 22 жовтня 1984 року в м. Умань Черкаської області. Здобув юридичну освіту у Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2007 року.

До призначення очільником Львівської обласної прокуратури, працював прокурором Рівненської області, а також обіймав різні посади у військовій прокуратурі Центрального регіону України.

Керівником прокуратури Львівщини Антона Войтенка призначено наказом Офісу Генерального прокурора з 11 вересня 2020 року строком на 5 років. 

Leopolis.news