Експерти «Львівстандартметрології» нагадали львів'янам про своєчасну перевірку теплолічильників

https://leopolis.news/post/29007/eksperty-lvivstandartmetrologi-nagadaly-lvivyanam-pro-svoechasnu-perevirku-teplolichylnykiv

23/09/2020

Зазначимо, повірка тепло- та водолічильників гарячої води проводиться у міжопалювальний сезон 1 раз на 4 роки, йдеться на сайті відомства.

Як показує досвід, термін повірки теплолічильників в деяких споживачів (власників багатоквартирних будинків, ОСББ, ЖКГ, ТзОВ) закінчується в період опалювального сезону, наприклад, в лютому, і вони звертаються до ДП «Львівстандартметрологія» з проханням відтермінувати повірку на час закінчення опалювального сезону.

У ДП «Львівстандартметрологія» вкотре наголосили, що підприємство не має повноважень щодо зміни міжповірочного інтервалу.

«Тому радимо власникам теплолічильників у подібних випадках повірку проводити заздалегідь, ще до початку опалювального сезону. В умовах постійного зростання тарифів, достовірний облік енергоносіїв має надзвичайно важливе значення для їх економії. Інформуємо, що повірку тепло- та водолічильників гарячої води здійснює ДП «Львівстандартметрологія»», - зазначили у підприємстві.

У зв’язку з проведення оптимізації робіт, відповідно до наказу ДП «Львівстандартметролоргія» №404 від 11.09.202 р., розрахунок трудомісткості робіт з повірки теплолічильників єдиних усіх типів при одночасній повірці шести одиниць відбуватиметься за зниженою вартістю.

Вартість повірки:

- одного теплолічильника з ПДВ – 1332,00 грн

- при повірці 6 одиниць з ПДВ – 899,10 грн кожен.

З питань повірки теплолічильників можна звертатися

у ДП «Львівстандартметрологія» за адресою:

м. Львів, вул. Заводська, 26,

тел. 298-67-88; 298-65-77.

 Leopolis.news