logo
05/05
03/05
02/05
01/05
30/04
29/04
2 ...

«Відкидаю всі звинувачення»: Семенченко отримав підозру в СБУ й повідомив, коли буде суд

26-03-2021 15:282845

 «Відкидаю всі звинувачення»: Семенченко отримав підозру в СБУ й повідомив, коли буде суд
Фото: glavcom.ua

Ексдепутат Семен Семенченко заявив, що відкидає обвинувачення у створенні незаконного воєнізованого формування, які йому закидає Служба безпеки України.

Про це він написав на своїй сторінці у  Facebook.

«Взяв кілька днів вихідних, відключив телефони, відсвяткував з бойовими товаришами день СБУ і зранку вийшов на роботу. З подивом дізнався що за час моєї відсутності я був оголошений СБУ найстрашнішим терористом. Інформація про те що мене заарештували і пред'явили підозру не відповідає дійсності. Я завжди діяв в інтересах України і відкидаю всі звинувачення СБУ», - написав Семенченко

Також екснардеп повідомив, що він самостійно навідався в офіс СБУ та отримав підозру.

«Отримав в СБУ підозру в створенні незаконного збройного формування для боротьби з ПВК Вагнер на території Іраку, Сирії та Лівії. З метою провокування міжнародних конфліктів і вербування добровольців на території України. Суд сьогодні в 17-00 Володимирська 15. Звичайно ж Печерський. Буде моя дружина, мої діти і ті побратими хто вже не на фронті і ще на свободі. Яке б не було рішення суду - я готовий. Слава Україні», - заявив Семенченко.

Нагадаємо, як писав Leopolis.news,  Служба безпеки України ввечері 24 березня повідомила про викриття та припинення діяльності так званої «приватної військової компанії». Організаторами «ПВК» у відомстві називають колишнього народного депутата Семена Семенченка та Євгена Шевченка.

Leopolis.news