logo
28/04
27/04
26/04
2 ...

У Львові до кінця травня планують прибрати з вулиць міста усі покинуті авто

05-05-2021 18:033416

У Львові до кінця травня планують прибрати з вулиць міста усі покинуті авто
Фото: Умовне

Служби міста активно працюють над очисткою вулиць від покинутих авто. Станом на кінець квітня залишається 28 машин.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«На превеликий жаль, на прибудинкових територіях трапляються покинуті, старі автомобілі. Станом на зараз, щоб прибрати ці машини, активно працюють районні адміністрації та управління безпеки міста. Також співпрацюємо з поліцією, щоб віднайти власників авто. Далі, коли встановлюємо власника, звертаємося до нього з проханням самостійно забрати машину. Якщо ж він відмовляється, то залучаємо управління безпеки міста, і евакуатор забирає машину на штрафмайданчик.

Відзначу, що у нас було 54 покинутих авто. Ми зробили відповідні запити в поліцію і 20 автомобілів власники забрали самі, за що їм подяка. Евакуйовано силами управління безпеки міста із залученням евакуаторів 6 автомобілів. На кінець квітня у нас залишилося 28 автомобілів.

Цю роботу ми продовжуємо. Працюємо із встановленими власниками авто і працюють евакуатори там, де власників не встановлено. Плануємо до кінця травня цю роботу завершити», - розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Leopolis.news