logo
25/04
24/04
23/04
2 ...

У «Львівській мрії» пообіцяли, що ніхто з вкладників не залишиться із нічим

25-06-2021 20:334028

У «Львівській мрії» пообіцяли, що ніхто з вкладників не залишиться із нічим

Нинішнє будівництво на вул.Володимира Великого 2А, яке здійснює компанія «Rubicon Group», не має жодного стосунку до зобов’язань «Львівської мрії» перед інвесторами.

 

Це сьогодні підтвердили письмово ТОВ «КУА «Оптимум», що діє від імені недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду закритого типу «Львівська мрія» і усно на засіданні робочої групи у Львівській міській раді.

У листі представники «Львівської мрії» повідомили, що інвестиційний договір будівництва об'єкта за адресою м. Львів, вул. Володимира Великого, 2А від 16 жовтня 2018року між ПП «Озерна Алея» та ТЗОВ «КУА «Оптимум» був достроково розірваний 22 липня 2020 року. Відповідно до умов договору ПП «Озерна Алея» повернули ТОВ «КУА. Оптимум» («Львівській мрії») всю суму інвестицій, яка склала 3 млн 603 тис. грн.

Відтак, жодних інших невирішених питань, як і жодних інших правовідносин між ТЗОВ «КУА «ОПТИМУМ»(Львівська мрія) і ПП «Озерна Алея» на сьогоднішній день нема.

Отже, інвестиційний договір укладений між «Озерна Алея» і компанією Rubicon Group щодо будівництва ЖК «Pictorial» є новим проєктом, який здійснюється відповідно до всіх дозвільних документів, вчасно та з дотриманням чинних норм у сфері містобудування.

Водночас, у Львівській міській раді повідомили, що на засіданні робочої групи представник «Львівської мрії» пообіцяв, що ніхто з вкладників коштів не залишиться із нічим, та повідомив, що «КУА «Оптимум» буквально на днях отримала нового керівника і проводить інвентаризацію.

Нагадаємо, що минулого тижня на сайті Львівської міської ради з’явилась недостовірна інформація про те, що начебто компанія Rubicon Group здійснює повторний продаж квартир у житловому комплексі на вул.Володимира Великого 2А. Наступного дня забудовник Рубікон груп спростував поширену інформацію і пригрозив керуючій справами Львівської міської ради судом із стягненням майнової шкоди. Зрештою, сьогодні у Ратуші відбулася зустріч щодо складної ситуації з будівництвом житла на вул. Володимира Великого, 2А.

Марічка МУХА, для Leopolis.news