logo
26/04
25/04
24/04
23/04
21/04
2 ...

Путін вживає сильні знеболювальні, які можуть впливати на його психіку – ЗМІ

07-10-2021 18:237504

Путін вживає сильні знеболювальні, які можуть впливати на його психіку – ЗМІ
Фото: з відкритих джерел

Погіршення стану здоров'я президента Росії Володимира Путіна визначатиме політику РФ у найближчі 4 роки, а рівень можливостей російської влади зможе приховати це тільки до початку 2023 року.

У такому разі зростає ймовірність переходу можливостей ухвалення деяких рішень в Росії до окремих груп впливу серед силовиків, пише видання «Обозреватель» із посиланням на «Robert Lansing Institute».

«Рівень можливостей російської влади достатній для того, щоб приховати наявні проблеми зі здоров'ям у Путіна до початку 2023 року. Водночас збільшується ймовірність того, що деякі рішення в Росії переходитимуть до окремих груп впливу», – пише видання.

За даними джерел Robert Lansing Institute, Путін може страждати на захворювання хребта, які стали наслідком раніше отриманих травм. І ці проблеми змушують його вживати сильні знеболювальні препарати, які можуть впливати на його психічний і психологічний стан. А з часом симптоми неврологічного характеру стають у нього більш вираженими.

«За такої тенденції їх неможливо буде приховувати в період 2023-2024 років. Цей час припадає на очікування так званого трансферу – контрольованої передачі влади в Росії від Володимира Путіна до наступника», – відзначає видання.

Журналісти припустили, що найбільш імовірними наступниками російського президента можуть стати представники силового блоку, наприклад, керівник СЗР Росії Сергій Наришкін, або глава ФСБ Олександр Бортніков. Але існує ймовірність того, що влада в Росії перейде до міністра оборони Шойгу, який може створити ізоляцію навколо Путіна і монополізувати владу в державі, виходячи з власних президентських амбіцій.

Leopolis.news