Завідувачка кафедри ЛМНУ стала модератором експертного обговорення «Право людини (не) бути вакцинованою»

https://leopolis.news/post/54231/zaviduvachka-kafedry-lmnu-stala-moderatorom-ekspertnogo-obgovorennya-pravo-lyudyny-ne-buty-vakcynovanoyu

03/12/2021

Про це повідомляє Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького.

Модератором заходу була співробітниця Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького,  завідувачка кафедри медичного права, доцент Ірина Сенюта. Вона  виступила з доповіддю на тему «Право-обовязок людини на вакцинацію: калейдоскоп проблем». 

Основні тези промови Ірини Сенюти стосувалися вакцинації як складової медичної допомоги, оскільки остання включає профілактику. Вона підкреслила, що на проведення вакцинації людина повинна надати згоду, отримати медичну інформацію, в т.ч. про ризики. Окрім цього доповідачка нагадала, що інформація про звернення за вакцинопрофілактикою є таємницею, адже становить інформацію про факт звернення за медичною допомогою.

Під час заходу прозвучало чимало важливих доповідей на тему, яка є зараз на вістрі актуальності, адже йдеться про основні блага – життя і здоров’я мільйонів людей.

З відеозаписом круглого столу можна ознайомитись за посиланням: 

https://us02web.zoom.us/rec/share/NHcC4-e1jv6Q0nk8Y_HJgyXcjvBGSDG_r-EtondIR-Q5OE2t4HyZT2lbobcavggg.LlIhfi5BtDbltDhe?fbclid=IwAR2Z6FLvE-08XpfJt5fidV9TZhcmM8diynK7SudwGPezAxO0s8mumL3LvUs

Код доступу: 5q6B#3ue

Leopolis.news