Байден відповів Новоженцю

https://leopolis.news/post/60034/bayden-vidpoviv-novojencyu

09/03/2022

 

9 березня ц.р. я отримав відповідь з Білого дому. В перекладі на українську:

«Шановний пане Новоженець!

Весь світ молиться за хоробрий і гордий народ України, який захищає свою країну від неспровокованого та невиправданого вторгнення російських військ. Президент Росії Володимир Путін обрав навмисну ​​війну, яка вже принесла катастрофічні втрати та непотрібні людські страждання. Путін є агресором, і він повинен нести відповідальність. Протягом нашої історії ми засвоїли такий урок: коли диктатори не платять ціну за свою агресію, вони спричиняють до ще більше хаосу.

Сполучені Штати очолюють світ разом із нашими союзниками та партнерами, щоб відповісти об’єднаним і рішучим чином. Російська економіка хитається через наші потужні економічні санкції, і ми надаємо безпеку, економічну та гуманітарну підтримку українцям у їхній боротьбі за свободу. З надзвичайною єдністю та рішучістю світ явно обирає сторону миру та безпеки.

Нехай Бог благословить народ вільної та демократичної України та береже наші війська.

З повагою, (підпис Дж.Байдена)».

Зверніть увагу на останні слова президента США у листі: «нехай Бог береже НАШІ війська. Наші, тобто спільні українські, американські та союзників. А це вселяє надію! Разом весь цивілізований світ переможе агресора і терориста Російську Федерацію! 

Ростислав НОВОЖЕНЕЦЬ