logo
02/05
2 ...

путін присвоїв «почесне» звання бригаді, яка влаштувала звірства у Бучі

18-04-2022 21:571797

путін присвоїв «почесне» звання бригаді, яка влаштувала звірства у Бучі

Диктатор рф володимир путін присвоїв 64-й мотострілецькій бригаді «почесне» звання «гвардійська». Саме ці солдати перебували у Бучі та влаштували вбивства сотень невинних людей.

 

Відповідний указ оприлюднений на сайті Держдуми.

Як зазначено в указі, нове «почесне найменування» дали «за масовий героїзм та відвагу, стійкість та мужність, а також за відстоювання інтересів держави в умовах збройних конфліктів».

Автор «Карткового будинку» зніме документальний фільм про звірства у Бучі

 

Бучанська трагедія – масове вбивство українського цивільного населення в місті Буча Київської області, що супроводжувалося викраденнями, тортурами, зґвалтуваннями, у тому числі дітей, та мародерством. Злочини вчинили збройні сили рф.

Українська влада заявила, що загинули понад 420 жителів міста, назвала цю різанину геноцидом українців і звернулась до Міжнародного кримінального суду з проханням розслідувати те, що сталося в місті. Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що кількість людей, убитих російськими військами в Бучі Київської області, більша, ніж жертв трагедії у Вуковарі.

За попередніми даними, саме цей військовий злочин вчинила 64-та окрема мотострілецька бригада зс рф. ГУР МО оприлюднило список військовослужбовців бригади. В оприлюдненому списку – імена та особисті дані військовослужбовців від рядових до полковників.

Leopolis.news