Мальтійська служба допомоги передала на Львівщину дві карети «швидкої»

https://leopolis.news/post/62773/maltiyska-slujba-dopomogy-peredala-na-lvivshchynu-dvi-karety-shvydko

22/04/2022

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Ключі від автомобілів начальнику Львівської ОВА Максиму Козицькому вручили керівник БО «Мальтійська служба допомоги у Львові» Павло Тітко та член правління БО Олексій Побурко.

Автомобілі на базі «Mercedes-Benz Sprinter» та «Volskwagen Crafter». Їх використовуватимуть для потреб медичних закладів області.

«Дякую Мальтійській службі допомоги, яка з першого дня російського вторгнення підтримує українців. На Львівщині щодня надає майже 1000 порцій гарячого харчування внутрішньо переміщеним особам - на вокзалі, автовокзалі, переходах на кордоні в притулках, організувала створення притулків та допомогу для переселенців, які живуть у санаторії в Моршині та Стрілківській спеціальній школі-інтернаті, а також опікується притулками на вулиці Федьковича у Львові та на ранчо «Скарбова гора».

Дякуємо, що не залишаєтеся осторонь! Це наша спільна боротьба проти ворога – росії!», - зазначив Максим Козицький.

Довідково:

Благодійна організація «Мальтійська служба допомоги України», що входить до міжнародної спільноти «Malteser International», здійснює надання соціальних послуг як українська благодійна організація.

В Україні свою роботу МСД розпочала у грудні 1990 р. у Львові.

Основними напрямками діяльності організації є допомога дітям у потребі, малозабезпеченим потребуючим особам похилого віку, інвалідам що пересуваються на візках, особам з особливими потребами, дітям і матерям в кризових ситуаціях.

Впродовж років Мальтійська служба допомагає інтернатам та сиротинцям. Важливим напрямком роботи є залучення дітей з інтернатів до спілкування з ровесниками (відвідання волонтерами, екскурсійні виїзди, спортивні змагання, спеціальні розважально-пізнавальні акції та майстер-класи).

Leopolis.news