logo
25/04
2 ...

«Був патріотом та людиною слова»: Львівщина попрощалася з загиблим на війні Петром Цимбалюком (ФОТО)

26-05-2022 15:222407

«Був патріотом та людиною слова»: Львівщина попрощалася з загиблим на війні Петром Цимбалюком (ФОТО)
Фото: Львівська ОВА

Сьогодні, 26 травня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбулося прощання зі загиблим у російсько-українській війні Петром Цимбалюком.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Петро Цимбалюк упродовж двох років працював в управлінні капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації. На початку повномасштабного вторгнення армії рф в Україну став до лав ЗСУ.

«Він був людиною слова, чудовим колегою та професіоналом своєї справи. Слово патріот його як нікого іншого характеризує, адже у 2014 році пішов добровольцем на схід України Там Петро Миколайович не один рік захищав Україну від ворога. 25 лютого цього року, коли прийшла повістка, він, не вагаючись, вирішив захищати нашу країну від військ рф. Маючи трьох дітей, як справжній Герой боровся за їхнє майбутнє та майбутнє всього українського народу», — розповіла головний спеціаліст управління капітального будівництва Львівської ОВА Зоряна Поважна.

Львівська обласна військова адміністрація висловлює співчуття рідним та близьким львів’янина Петра Цимбалюка, який загинув у російсько-українській війні. Герой України служив у лавах 24-окремої механізованої бригади ім. Короля Данила. Поховали воїна у Дублянах.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news