Нардеп Євген Брагар: Одне з важливих завдань журналістів – фіксація злочинів російської армії

https://leopolis.news/post/65901/nardep-evgen-bragar-odne-z-vajlyvyh-zavdan-jurnalistiv--fiksaciya-zlochyniv-rosiysko-armi

14/06/2022

На цьому наголосив заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова Євгеній  Брагар під час організованої НСЖУ онлайн-конференції «Як вижити в умовах війни?», пише пресслужба НСЖУ.

«Відслідковує і фіксує кожен випадок загибелі журналістів Комітет свободи слова. Усі зібрані матеріали  стануть важливою складовою складовою доказової бази на майбутніх трибуналах як проти окремих російських військовослужбовців, так і проти російського військового командування, для засудження російської агресії», – зазначив він.

Як зазначив Євген Брагар, економіка України дуже сильно постраждала від цієї війни, тому вже зараз, в умовах бойових дій, розпочинається програма відбудови економіки.

«Нам треба перейти цей складний період становлення, коли маємо набирати обороти,  піднімати економіку. І для нас дуже важливо запустити-оживити медіабізнес – важливу складову економіки нашої країни.  Комітет з питань свободи слова максимально сприятиме в питаннях підтримки медіа. Будемо старатися допомогти всім, чим можемо, і завжди будемо раді співпрацювати з журналістським фронтом. Але – повторюся – не можна забувати, що поки в Україні триває війна, головний з  пріоритетів – забезпечення Збройних Сил України», – додав він.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news