Львівський «Охматдит» отримав апарати для лікування ран та опіків від Дому Рональда МакДональда

https://leopolis.news/post/67194/lvivskyy-ohmatdyt-otrymav-aparaty-dlya-likuvannya-ran-ta-opikiv-vid-domu-ronalda-makdonalda

06/07/2022

Про це повідомляє Львівська ОВА.

«Щиро вдячні нашим благодійникам, адже саме завдяки таким системам та професіоналізму наших лікарів вдалося врятувати не одну дитячу кінцівку від ампутації, а отже зберегти повноцінне життя нашим дітям», - зазначив Дмитро Квіт, в.о. директора «ОХМАТДИТу» 

VAC - терапія, яка є визнаним у світі стандартом лікування ран, дозволяє суттєво прискорити їх загоєння. Слабкий від'ємний тиск, який лежить в основі методу, поліпшує відтікання раневого секрету, набагато швидше з'являється грануляційна тканина, звужуються краї рани, покращується мікроциркуляція, зменшується набряк, що в підсумку допомагає швидкому загоєнню. 

VAC - терапія допомагає долати й емоційну складову хвороби, адже швидке загоєння скорочує час перебування дитини у лікарні та дозволяє в короткі терміни повернутися до активного рухливого життя.

Фундація «Дім Рональда Макдональда» - це провідна благодійна організація у світі, яка допомагає родинам не розлучатися з дітьми під час їхнього перебування в лікарні. Її партнером-засновником в Україні є компанія МакДональдз. За свою більш ніж 42-річну історію Фундація створила і продовжує втілювати низку програм, які підтримують сім’ї у важкі часи, даруючи хворим дітям можливість бути поруч із люблячою родиною.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news