logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Співачка Катерина Малицька заспівала для жінок, які чекають своїх чоловіків з війни

19-07-2022 20:351000

Співачка Катерина Малицька заспівала для жінок, які чекають своїх чоловіків з війни

Співачка Катерина Малицька присвятила пісню «Не щаслива» усім дівчатам та хлопцям, жінкам та чоловікам, які ніяк не наважаться зізнатися один одному у коханні.

«Не бійтесь сказати «Я так тебе люблю», – закликає артистка.

«Моя нова пісня про кохання, про недосказаність важливих слів. Про те, що треба зізнаватися у коханні тут і зараз, навіть в такий складний час. Бо не зважаючи на війну, почуття вирують. Можливо ще гостріше ніж зазвичай, бо є страх втратити близьких та коханих людей. Ніколи не втрачайте та дочекайтесь своїх чоловіків», – каже Катерина Малицька.

Під час цієї війни українці змінили та переглянули свої принципи та ставлення до життя. Кожен зрозумів, що немає нічого ціннішого ніж твоє життя, рідні та близькі люди поруч. Ніколи тягнути та треба жити своє життя тут і зараз.

«Війна навчила мене цінувати кожен день, кожну мить та людей, які мене оточують. Вже не хочеться витрачати час на зайве. Зникли всі сварки і непорозуміння. Тільки завдяки таким страшним подіям, вже точно починаєш розуміти, що головне – це мирне небо і близькі люди поруч», – зізнається співачка.

Leopolis.news