logo
26/04
25/04
2 ...

На Одещині та Кіровоградщині ворог завдав ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури

22-10-2022 11:151910

На Одещині та Кіровоградщині ворог завдав ракетних ударів по  об'єктах енергетичної інфраструктури
Фото: UkrMedia

Сьогодні зранку, під час повітряної тривоги росіяни завдали ракетні удари по об'єктах енергетичної інфраструктури в Одеській та Кіровоградській областях.

Як повідомив очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, зафіксовані прильоти у двох районах області.

«Друзі, ворог завдав ракетних ударів по важливих енергетичних об’єктах у Кропивницькому та Голованівському районах. Звертаюсь до усіх підприємств, особливо до власників великих торговельних об’єктів, мереж, закладів громадського харчування, і прошу усіх жителів області суттєво скоротити споживання електроенергії!», - закликав Андрій Райкович.

Він зазначив, що в області вже є відключення електроенергії.

На Одещині ворог зранку завдав  два ракетних удари по об’єкту енергетичної інфраструктури, повідомив очільник Одеської ОВА Максим Марченко. За його словами нині в населених пунктах Одещини немає електропостачання. Наразі комунальні служби та ДСНС займаються ліквідацією наслідків ударів. Укренерго та ДТЕК роблять усе, щоб у найкоротший строк відновити роботу електромереж.

Як писав Leopolis.news, сьогодні зранку, 22 жовтня, країна-терорист здійснила черговий масований ракетний удар по Україні. Вибухи зафіксовані в Хмельницькому, Рівному, Луцьку. У містах зникла електроенергія та водопостачання.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news