Україна перебуває напередодні «дуже активної фази війни» – розвідка

https://leopolis.news/post/79393/-ukrana-perebuvae-naperedodni-duje-aktyvno-fazy-viyny--rozvidka

01/02/2023

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив в ефірі телеканалу FreeДом, повідомили у ГУР МО. 

«Ситуація дуже складна: ворог продовжує наступати. Насправді втрати ворога набагато вищі, ніж в української армії. Майстерність і мотивація українських воїнів, техніка та озброєння – це те, що зрештою переламає перебіг наступальних дій», – зазначив представник воєнної розвідки України.

Також Андрій Юсов повідомив, що протягом лютого та березня відбуватимуться запекліші бойові дії, а Україна перебуває напередодні дуже активної фази на фронті.

«З огляду на той стан військ і техніки, які є в окупантів, нічого іншого, крім як воювати кількістю, у них не залишається. Кількість трупів, які їдуть до росії, а також, зокрема, і важкопоранених, я думаю, рано чи пізно почне діяти навіть на це зазомбоване суспільство», – підсумував представник воєнної розвідки України.

Як писав Leopolis.news, Секретар РНБО Олексій Данілов сказав з приводу наступу росіян, що не виключає «жодного сценарію в найближчі два-три тижні» і що «головні бої ще попереду»

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news