У Львові співробітника прокуратури оштрафували на 17 тис. грн за п'яне водіння

https://leopolis.news/post/79668/u-lvovi-spivrobitnyka-prokuratury-oshtrafuvaly-na-17-tys-grn--za-pyane-vodinnya

07/02/2023

Про це повідомляє Антикорупційний моніторинг Львівщини.

 Зазначається, що згідно з інформацією з Єдиного державного реєстру судових рішень, рішення про притягнення прокурора до адмінвідповідальності за  ч. 1 ст. 130 КУпАП було ухвалено 6 грудня 2022 року.

«Як стало відомо з власних джерел, мова в цьому рішенні суду йде про прокурора відділу прокуратури Львівської області Рубцова Володимира. 15 червня 2022 року вказаний співробітник прокуратури у Львові в вечірній час керував автомобілем порушуючи правила дорожнього руху. Його автомобіль зупинили співробітники патрульної поліції. Після перевірки документів, у поліціантів виникла підозра, що прокурор перебував в стані алкогольного сп’яніння. На прохання патрульних поліцейських пройти Рубцовим В. освідування, останній відмовився. Після цього на нього був складений адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 адмінкодексу та останній відсторонений від керування автотранспортом», - йдеться у повідомленні Антикорупційного моніторингу Львівщини.

За результатами судового розгляду, суд застосував до співробітника прокуратури адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 грн та позбавлення права керування транспортними засобами на строк 1 рік. Наразі, рішення суду ще не набрало законної сили.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news