logo
17/04
10/04
26/03
20/03
19/03
07/03
06/03
20/02
13/02
08/02
05/02
31/01
26/01
17/01
2 ...

Львівський холодокомбінат терміново шукає працівників

18-05-2023 18:317950

Львівський холодокомбінат терміново шукає працівників
Фото: соцмережі

Один із найвідоміших виробників морозива – ПрАТ «Львівський холодокомбінат», більш відомий любителям холодних ласощів як торгова марка «ЛІМО» – запрошує у свою команду працівників. 

Про це повідомляє львівська філія Львівського обласного центру зайнятості.

Претендентам пропонують вчасну виплату заробітної плати у розмірі 15 тисяч гривень (чистими на руки), довіз до місця праці та в зворотному напрямку, премії та надбавки за понаднормову роботу, а також інші бонуси. Працівники забезпечуються фірмовим одягом, а з нагоди свят (Великодня, Дня матері, Дня Конституції та ін.) отримують подарунки. Окрім того, кожний член колективу під час зміни може без обмежень ласувати морозивом, а також має право за зниженою ціною придбати товари, виготовлені на «ЛІМО», а це – вареники, млинці, пельмені, равіолі, заморожені овочеві суміші, ягоди чи тісто.

«Нині ми виготовляємо сто видів морозива. А бракує працівників на лінію з його укладання, – розповідає директор товариства Володимир Халак. – Таку роботу може виконувати будь-хто, тобто особливих вимог до претендентів не висуваємо. Звісно, важливо бути уважним, працьовитим, сумлінним, адже доведеться, сидячи на стільці, брати з конвеєра обумовлену кількість морозива (у вафельних стаканчиках – 5 штук, у шоколадній глазурі – 7) і складати його в ящик».

Дирекція фірми подбала й про те, аби працівники не втомлювалися одноманітністю: відпрацювавши на укладці продукції годину, наступний час виробники морозива виконують інші операції у стоячому положенні, приміром, огортають ящики з готовою продукцією клейкою стрічкою або маркують їх. 

За словами керівника, зміна триває 12 годин. Такий графік роботи, відповідно до результатів опитування працівників, найбільш підходить колективу, позаяк більше часу є для залагодження різних домашніх справ і повноцінного відпочинку.

«До вересня триває сезон найбільшого попиту на нашу солодку продукцію, – продовжує Володимир Халак. – Тому ми готові організувати довіз охочих працювати з різних куточків Львівщини». 

Також підприємство потребує водія навантажувача, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, машиніста холодильних установок, інженера з автоматизованих систем керування виробництвом, службовця на склад (комірник), електрогазозварника, водія автотранспортних засобів, слюсаря-ремонтника та вантажника. 

Якщо ви мрієте про офіційну роботу з гідною зарплатою, долучайтеся до команди «ЛІМО»! 

З питань працевлаштування звертайтеся до Львівської філії Львівського обласного центру зайнятості тел.: 068-42-01-036 або на підприємство: м. Львів, вул. Повітряна, 2, тел.: 067 311 21 77.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news