logo
27/04
26/04
2 ...

Бійці «РДК» знову зайшли на територію росії (ВІДЕО)

25-05-2023 16:20677

Бійці «РДК» знову зайшли на територію росії (ВІДЕО)

У четвер, 25 травня, «Російський добровольчий корпус» (РДК) зробив заяву, що бійці РДК знову зайшли на територію росії.

Відповідне відео російські добровольці оприлюднили на своєму телеграм-каналі.

«Ну що ж, друзі, «Російський добровольчий корпус» знову зробив неможливе. Ми знову на Батьківщині. Докази просто за моєю спиною. Вкотре ми заходимо на територію Росії, з боями або тихо — це вже не важливо. Полум'я боротьби розгорається по всій країні. Чекайте на нас і у вашому населеному пункті», – заявив боєць на відео.

«Зрозуміло, цього разу вже нікому не потрібно доводити, що ми знімали наше відео не в Київській області, а на Батьківщині. Проте ми вирішили зробити нашою доброю традицією подібні ролики! Слава РДК!», – зазначили російські добровольці.

«Російський добровольчий корпус» також звернувся повторно до «опозиції всіх сортів»:

«Панове ліберали, демократи та пост-росіяни – ми б'ємося не за вас і вашу можливість в'їхати до Кремля чи будівлі ДержДуми, як дехто собі придумав. (https://t.me/i_ponomarev/12325) Ми боремося за визволення російського народу від антинаціонального режиму, за його вільне майбутнє.

Ви можете обговорювати та засуджувати наші методи та погляди, але в реаліях війни – ви безпорадні. Ви складаєте нові конституції та закони, креслите межі, але жодного відношення до реальної боротьби з режимом не маєте. А Російський Добровольчий Корпус веде цю боротьбу.

Поки ви міркуєте про високі матерії у затишних європейських столицях, як ви робили з самого 1991-го, перебуваючи в РФ, наші бійці віддають свої життя, проливають піт і кров. Нас режим боїться, а вас нема. Багато хто з вас плоть від плоті – радянська/російська номенклатура, а ми ні. Ми є народ. То за ким із нас майбутнє?

Ви можете бути вічною опозицією в еміграції і гидливо називати нас «нациками», не вникаючи в суть, поки наші операції та можливості зростатимуть, а можете увійти до політику Росії, як ті, хто підтримував армію звільнення. Ми відкриті до діалогу».

Як повідомляли, у понеділок, 22 травня, у Бєлгородській області пролунали вибухи, а згодом з'явилась інформація про прихід на територію області російських добровольців.

Як пояснили у Головному управлінні розвідки ЗС України, на території рф проводиться операція для «створення смуги» безпеки виключно за участі громадян росії.

24 травня легіон «Свобода Росії» та РДК, представники яких відвідали Бєлгородщину з визвольною ходою, провели спільну прес-конференцію в одному із прикордонних районів України. Розповіли, що затрофеїли велику кількість техніки та взяли полонених.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news