logo
26/04
25/04
2 ...

Мерію просять встановити нормальний дитячий майданчик біля «Інтерсіті» на Сихові

07-06-2023 10:421873

Мерію просять встановити нормальний дитячий майданчик біля «Інтерсіті» на Сихові

Львівську міську владу просять встановити додаткові елементи (гірки, тунелі і т.д) до дитячого майданчика, який знаходиться за адресою проспект Червоної Калини, 62.

Відповідну петицію під назвою «Реконструкція дитячого майданчика за адресою проспект Червоної Калини 62, Сихів» зареєструвала Галина Войтович 25 травня.

«Вимагаємо встановити додаткові елементи (гірки, тунелі і т.д) до майданчика, який знаходиться за адресою проспект Червоної Калини 62. Неодноразово були подані звернення на гарячу лінію 1580 щодо ремонту окремих елементів. Проте працівники ЛКП «Під Зуброю» нічого кращого не придумали аніж демонтувати величезний майданчик для всіх вікових груп дітей, а саме три високих гірки, 1 середню гірку, 3 гірки для діток від 1 року, 3 тунелі, місток з перешкодами. І встановили комплекс з 1 гіркою!», – зазначає автор петиції.

Нагадаємо, старий багатофункціональний майданчик демонтували минулого року. Натомість встановили одну невелику гірку.

 

«Вимагаємо встановити додаткові елементи, для всіх вікових груп або відновити попередній майданчик! Адже те, що було встановлено є не рівноцінною заміною попереднього майданчика який демонтували. Крім того поряд з майданчиком розмістили модульне містечко для переселенців, в якому проживає велика кількість дітей! І усім діткам особливо в літній період просто не вистачає місця», – вимагає автор петиції.

До кінця збору підписів залишилось 47 днів.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news