II Західноукраїнський Екофорум обговорюватиме екологічні наслідки війни та проблеми ведення екобізнесу

https://leopolis.news/post/86623/ii-zahidnoukranskyy-ekoforum-obgovoryuvatyme-ekologichni-naslidky-viyny-ta-problemy-vedennya-ekobiznesu

02/06/2023

Про це повідомляють організатори.

Організатори запросили до участі представників виконавчої та представницької влади Львівщини, які окреслять не лише проблеми, а й можливості та напрямки розвитку екобізнесу в сучасних умовах, інвестиційні можливості в громадах Львівщини. На бізнесових платформах виступлять успішні екопідприємці Західної України. А саме, підприємець Тарас Демкура, віце президент зі сталого розвитку Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine, який виступить з доповіддю на тему «Інноваційні рішення в розбудові екологічних просторів від проектів «Budmall» та «Життя в стилі ЕСО». Про розвиток українського сироварного бізнесу дискутуватиме  Микола Кміть, голова ради директорів агрохолдингу «МУККО». Про діяльність, можливості та виклики переробного підприємства в умовах війни, співпрацю з локальними виробниками та фермерами говоритиме директор Комунального підприємства «Фрут Банк» Павло Дигдало.

Цікавими і корисними для малого і середнього підприємництва будуть виступи підприємців, маркетолога Олени Рудик та Ольги Саніної,- співзасновниці українського бренду алкоголю «СпотиКачка».

Під час форуму відбудеться відзначення 25 екосертифікованих підприємств, а також відбудеться ярмарок з конкурсами, розіграшом лотерей, забавами для діток, та концертна програма.

Організатори форуму економічний факультет Львівський національний університет імені Івана Франка, проект «Життя в стилі Еко», Фонд Ірини Гримак «Львівщина», Пустомитівська міська Рада.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news