logo
19/04
16/04
08/04
07/04
05/04
04/04
02/04
31/03
29/03
27/03
26/03
2 ...

II Західноукраїнський Екофорум обговорюватиме екологічні наслідки війни та проблеми ведення екобізнесу

02-06-2023 08:232087

II Західноукраїнський Екофорум обговорюватиме екологічні наслідки війни та проблеми ведення екобізнесу

II Західноукраїнський Екофорум відбудеться 3 червня 2023 року у комплексі «Озерний край» в м. Пустомити.  Цьогоріч захід має благодійні завдання,  і під час нього збиратимуть кошти на купівлю «пташки» для військових 125 бригади.

Про це повідомляють організатори.

Організатори запросили до участі представників виконавчої та представницької влади Львівщини, які окреслять не лише проблеми, а й можливості та напрямки розвитку екобізнесу в сучасних умовах, інвестиційні можливості в громадах Львівщини. На бізнесових платформах виступлять успішні екопідприємці Західної України. А саме, підприємець Тарас Демкура, віце президент зі сталого розвитку Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine, який виступить з доповіддю на тему «Інноваційні рішення в розбудові екологічних просторів від проектів «Budmall» та «Життя в стилі ЕСО». Про розвиток українського сироварного бізнесу дискутуватиме  Микола Кміть, голова ради директорів агрохолдингу «МУККО». Про діяльність, можливості та виклики переробного підприємства в умовах війни, співпрацю з локальними виробниками та фермерами говоритиме директор Комунального підприємства «Фрут Банк» Павло Дигдало.

Цікавими і корисними для малого і середнього підприємництва будуть виступи підприємців, маркетолога Олени Рудик та Ольги Саніної,- співзасновниці українського бренду алкоголю «СпотиКачка».

Під час форуму відбудеться відзначення 25 екосертифікованих підприємств, а також відбудеться ярмарок з конкурсами, розіграшом лотерей, забавами для діток, та концертна програма.

Організатори форуму економічний факультет Львівський національний університет імені Івана Франка, проект «Життя в стилі Еко», Фонд Ірини Гримак «Львівщина», Пустомитівська міська Рада.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news